🎁 Black Friday Deals | Oksels laseren voor €25 🎁

🎁 Black Friday Deals | Oksels laseren voor €25 🎁

Black Friday Deal: Oksels laseren

Wil jij voor een super voordelige prijs kennis maken met laser ontharing? Dat kan! Tussen 21 november en 3 december profiteer je van maar liefst 50% korting op een behandeling oksels ontharen: je betaalt maar €25 ipv €50!

Meer over deze actie
Oksels Actie 2

Skin Bootcamp

Kan jouw huid een oppepper gebruiken? Kies dan voor de Skin Bootcamp zodat jouw huid er binnen 8 weken weer stralend en gezond uit ziet! Ontvang 3 medische peelings én een full size Elementre huidverzorgingspakket!

Net zoals dat regelmatig sporten belangrijk is voor je lichaam, is het ook erg belangrijk om jouw huid elke dag juist te verzorgen. Onze Skin Bootcamp is dé ultieme kans om te ontdekken hoe belangrijk een regelmatige verzorging is om een gezonde huid te bekomen.

Skin Bootcamp
Skin Bootcamp 250 (1)

Promotie
permanente ontharing

Laserontharing reeds mogelijk voor amper 50 euro!

Word je blij van de gedachte dat je nooit meer moet scheren, epileren of harsen? Onze paramedische specialisten helpen je dankzij hoogstaande, medisch goedgekeurde laserbehandelingen af van ongewenste haartjes. 

Ontdek de promoties
Ontharen Vanaf 50Euro Tekengebied 1

CT Special

De CT Special is dé ultieme glamour behandeling bij Cosmetique Totale. Door het combineren van een peeling met een laserbehandeling krijgt jouw huid een prachtige glow. Boek deze behandeling nu voor slechts €150 i.p.v. €250.


Bekijk de promotie

Bekijk de actie
Ct Special 150
Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen!

Ik wil een gratis consult!