🎁 Black Friday Deals | Oksels laseren voor €25 🎁

🎁 Black Friday Deals | Oksels laseren voor €25 🎁

acnebehandeling
Reiniging

Acne is vaak een gevolg van verstopte poriën. Tijdens de reinigingsbehandeling wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige reinigingsproducten die ervoor zullen zorgen dat onzuiverheden verdwijnen. Na de behandeling krijg je de nodige adviezen mee om je huid thuis zo goed mogelijk te verzorgen. 

Acnebehandelingen

Medische peeling

Medische peeling (of beter gekend als chemische peeling) is een procedure waarbij een chemische oplossing op de huid wordt aangebracht. Er zijn diverse varianten zoals de TCA peeling, fruitzuurpeeling of AHA peeling. Ze bevatten elk verschillende soorten zuren met verschillende diepten van huidpenetratie, zo is er voor elk huidtype een geschikte peeling beschikbaar. Chemische peelings worden ingezet om beschadigde huidcellen te verwijderen, rimpels te bestrijden en littekens of verkleuringen van zonnevlekjes te verbeteren. 

Medische Peeling

Acnelittekens
Behandeling

Zichtbare acnelittekens door (vroegere) acne kan mensen onzeker maken over hun huid. Dankzij onze laserbehandelingen is het mogelijk om deze sterk te verminderen of volledig te laten verdwijnen. Onze laser maakt kleine gaatjes in de huid waardoor deze zichzelf op natuurlijke wijze herstelt, een proces dat dermal remodeling wordt genoemd. Dit proces zorgt ervoor dat de huid nieuw collageen en elastine aanmaakt, waardoor acnelittekens vanuit de bodem worden opgevuld. Door deze behandeling worden littekens en roodheid veel minder zichtbaar of verdwijnen ze volledig. 

Acne Littekenbehandeling

Acne behandeling 
Vergoed door zorgverzekering

Cosmetique Totale is erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland. Onze huidtherapeuten werken met medische apparatuur en dermatologisch geteste producten. Een acnebehandeling wordt in de meeste gevallen daarom vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis.

Acne Behandeling Vergoeding

Kies je voor Cosmetique Totale
dan kies je voor:

✓ De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat
✓ Ervaren en hoogopgeleide paramedisch specialisten
✓ Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Laserontharen Consult

Gratis
consult

Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-. Via onderstaande knop is het heel eenvoudig om zelf een gratis consult in te plannen.

Boek jouw gratis consult

Acne behandeling 
Wat zijn de kosten? 

De kosten van een acne behandeling zijn afhankelijk van behandeling tot behandeling. Tijdens de gratis consultatie zal onze paramedische specialist een behandelplan op maat opstellen en meer info geven over de kosten.

Klik hier om de kosten van onze behandelingente raadplegen.  

Acne Behandeling Kosten

Acne behandeling 
Resultaten

De paramedisch specialisten van Cosmetique Totale behalen met de nieuwste en veiligste lasers en behandelmethodes samen met jou de beste resultaten voor het behandelen van acne. Met trots laten wij zien hoe wij andere klanten al hebben kunnen helpen met het snel en efficiënt behandelen van acne.

  • Resultaat na 2 behandelingen

    Acne 2X Voor
    Acne 2X2 Na
  • Resultaat rosacea

    Rosacea Resultaat Voor Voor
    Rosacea Resultaat Na Na

Hoe werkt een acnebehandeling?

Vooraleer onze paramedische specialisten aan de slag gaan vindt er een gratis consultatie plaats. Tijdens deze consultatie wordt er bepaald over welk soort acne het gaat en hoe dit best behandeld kan worden. Onze paramedische specialist zal ook uitleg geven over de desbetreffende behandeling en wat je ervan mag verwachten. Om de huid zo goed mogelijk voor te bereiden op de behandeling is het aangeraden om te starten met onze speciale huidverzorgingsproducten. 

Er zijn verschillende manieren om je acne aan te pakken. De ene behandeling vergt al wat meer tijd en moeite dan de andere. De meest zachte behandeling is die waarbij onze paramedische specialist de huid reinigt met superieure reinigingsproducten. Hiermee worden onzuiverheden door middel van een speciale techniek verwijderd. Een tweede behandeling is een peeling die zorgt voor een diepere reiniging van de poriën. Het afschilferingsproces van de huid wordt hierdoor ook versnelt en het voorkomt het ontstaan van nieuwe verstoppingen. Ten slotte bieden wij ook medische laserbehandelingen aan. De laser maakt kleine gaatjes in de huid waardoor de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. Er komt nieuw huidweefsel waardoor acnelittekens vanuit de bodem worden opgevuld en zo minder zichtbaar zijn. In sommige gevallen kunnen ze zelfs volledig verdwijnen. 

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je de huid thuis goed blijft verzorgen. Onze paramedische specialist zal je omtrent het productgebruik de nodige informatie geven. Soms is het bij acne gangbaar dat er meerdere sessies nodig zijn, dit om het gewenste resultaat te bekomen. 

Acne littekens

Acne littekens zijn het gevolg van ontstekingsreacties in de huid. Sommige littekens zijn oppervlakkig en genezen snel, maar bij diepere littekens (putjes of deukjes) is een behandeling nodig. Dankzij onze speciale lasertechnieken zijn deze littekens verleden tijd. 

 

Als de ontstekingen op de huid verdwijnen, blijf je een lange tijd zitten met paarse of rode vlekjes op de plekken waar de ontstekingen waren. Deze verkleuringen kunnen door de blootstelling aan Uv-stralingen nog donkerder worden. Over het algemeen verdwijnen dit soort plekjes vanzelf, maar dit kan enkele maanden en soms zelfs jaren duren. Om dit proces te versnellen kan men door middel van medische laserbehandelingen of peelings het gewenste resultaat sneller behalen. De gevolgen van ontstekingen zullen minder lang zichtbaar zijn en de huid is weer effen. 

Wat doet de laser?

Door middel van energiepulsen (met de PicoSure of Discovery Pico) in de huid kunnen acne littekens behandeld worden. De energie van deze apparaten wordt door de epidermis geleverd en geabsorbeerd door de onderliggende cellen die de aanmaak van extra collageen stimuleren.

 

De energiepulsen reiken diep in de onderlagen van de huid om zo de ondersteunende structuur te behandelen. Vervolgens gaat het natuurlijk genezingsproces zijn gang en maakt het oud of beschadigd weefsel plaats voor nieuw collageen en elastine, de belangrijkste bouwstenen van een gladde huid. Ook diepere acne littekens maken geen schijn van kan. Om deze te behandelen kiezen we voor een intensere lasertechniek. In sommige gevallen gaan we zelfs aan de slag met een combinatie van verschillende lasertechnieken om op die manier optimaal resultaat te bekomen.